Kadim Class

Wow classları pvp ve pve mekanlikleri bilgi paylaşımı...

Kadim Class

Mesajgönderen Leo » Prş Oca 21, 2010 1:14 am

evet sevgili lock ahalisi artık burada toplanıp yiyip içip eğlenecez.
sizden ricam lütfen dier classlardan adam sokupta topicimizi kirletmeyelim.
haydi hayırlı olsun
Leo
Guild Member

Re: Kadim Class

Mesajgönderen Karandin » Prş Oca 21, 2010 2:44 am

Burda müslüm denen bir hıyar varmış nerde o ?
Karandin
Müdür

Mesajgönderen Leo » Prş Oca 21, 2010 4:07 pm

Karandin yazdı:Burda müslüm denen bir hıyar varmış nerde o ?

sevgili başka classa dahil ezüq,
sana cvp verip burda seni rencide etmek istemem o yüzden edebinle çık git!!!
ayrıca bu aradığın ''müslüm denen hıyar'' sanırım meyçlerden biri ,birde mazide bi cüce prist hatırlıyom,oda bu tanıma uygundu halen oynuyor bu şekilde duyumlarım var... ;)
Leo
Guild Member

Mesajgönderen Leo » Cmt Oca 23, 2010 4:59 pm

neyse geyik yeter bu kadar!!!gelelim sorunlarımıza...
Epey bi zamandır runlarımızda demon bulunması konusunda fikirlerimi hemen hemen tüm guild biliyor...
Bu yazımda + ve - lerini tartışarak sizinde fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Evet arkadaşlar TOC contenti boyunca spllimizin 3kları bulmaması demonın oynanabilirliği,bizi mecburen destroya itti (he bizde seve seve oynadık),iccnin gelmesi ve talent ağacımız bufflanması(demon) +3k spll barajını aşmakla beraber tekrar demon oynamayı gündemimize getirdi.

Öncelikle şunu bi belirtelim, shami 280spll olarak casterı bufflıyor fakat bu sabit, şimdi oluşan durumda bizlerin gearındaki demon ise yaklaşık 450-500(%5) (talente göre %5 görüküyo ama %10 geliyo) spll ki bu lockun splli ile doğru orantılı olarak artıyor. Rundaki caster sayısı (healerlarda dahil) 13/25 diyelim yani bütün castera 1 trinket vermiş oluyoruz.Ayrıca demon targete sb attığı için %5 crit targette her zaman bulunuyor.
Pach 3.3den bu zamana sevgili mage arkadaşlarımızdan varillerle su alıp, 50kere talent ve bir o kadarda glyph değiştirip dummyle haşır neşir olarak zamanımı geçirerek elde ettiğim tecrübeye gelince...
HC dummy denemelerimde
1.destro>demon (single target) benim gearıma göre 500-700 arası fark atıyo.destro 6-7leri görürken demon 5,5-6,5 civarlarında kalıyor
2.demon=destro (3lü dummy target) burada yaptığım olay ise HC dummynin yanındaki dummylere crrp atarak MC proclattım ve targete inci gönderdim çıkan dps destroyla eşit denecek yakınlıkta
3.destro>demon (boss fight) gerek TOC HC gerek İCC25 runlarımızda geneli sabit fight olmadığı için bu durumun oluştuğunu gözlemledim bazı addli bosslarda saurfang,anub,jarax gibi addlere yukardaki dummy örneğindeki gibi crrp atıp MCyi proclatabilirsek ve anubdaki gibi aoe yapabilirsek bariz bir şekilde demon öne geçiyor.Fakat hareket isteyen combatlarda ve %35 healt durumu hızlı inen Nort.besat,FC,Rotface gibi bosslarda yine 1 sabit demon lock olmak koşulu ile destronun daha avantajlı olduğunu düşünmekteyim.
4.Sizlerinde bildiği gibi destro 4-5 büyü kullanarak belli öncelikleri göze alarak combolayan bir talent,burda rotasyondan söz etmek saçma geliyor bana çünkü CB ve Confi öncelik vererek büyü attığımız için sabit bir rotasyon yerine öncelik demek daha doğru olur görüşündeyim.
Yani dpsi 5-6 büyü ile yapıyoruz,fakat demonda bu olay 10-11 e kadar çıkıyor hatta demonın aktif kullanımına girersek 13e kadar çıkabilir(saurfang fightında demonımızı bosstan çekip adde chargelatıp stun özelliğini kullanmak gibi)
5.Birde mana sorunu beliriyo maalesef daha çok lt yapmamız gerekiyor demonda ,talenttende mana felan düşüremediğimiz için ltye yüklenecez dolaylı olarakta healerlara..
En son Leo tarafından Pzr Oca 24, 2010 8:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Leo
Guild Member

Mesajgönderen Karandin » Pzr Oca 24, 2010 8:58 am

http://www.wowmeteronline.com/rank/clazz/dtb/wrl/9/0/3

Nerde affi sayın abim demon u buffer olarak zaten kullanacaz orası ayrı ama ondan sonraki secim için daha etraflı düsünmek lazım :D loglar ortada.
Karandin
Müdür

Mesajgönderen Leo » Pzr Oca 24, 2010 7:47 pm

ya murat yürü git olm kendi aramızda tartışıyoz burda ne haraslıyon buraları git run kur, item ver, para kas..
affiyide konuşcaz ben demon denedim o yüzden yazdım başkasıda affi yapar onu yazar...
logu inceliyom bende bakalım, bu herfiler kadar çıkarırız bizde sen merak etme run düzeni vs bi otursun activtyleri aynı bizimkilerle ama tabi extreme bi durum var bossda o yüzden onu i değerlendirirsek zeki müreni görürüz...
Bu arada log inceleme neticesinde;
1.Bu lockların hepsi 2den az olmamak üzere 4 defa alan bile var inceleyin orayı plz. %100 dmg zımbırtısını almış...
2.Runda en son bana atılıyo zımbırtı ve raidin yarısı yok kendimi hs potla ayakta tutacam diye dps felan hiç düşünme zaten,halledin sorunlarınızı öle gelin
Leo
Guild Member

Mesajgönderen snyzer » Sal Oca 26, 2010 5:50 pm

abi sen forumdan tartisiosun da bizim locklar forumun adresini bilmiyor ona ne yapacaz ? :)
Tek rakibim Yakup Havayolları
Kullanıcı avatarı
snyzer
Site Admin

Mesajgönderen Eyehole » Çrş Oca 27, 2010 11:55 am

ben eski lockum yermi? yeni bölümde 1k şıtabilim...
ama oyunda degilim :roll:

karandini içimize almayın plz...
Thané of the Nightfall, ötesi yok
Kullanıcı avatarı
Eyehole
Guild Member

Mesajgönderen largo » Sal Şub 09, 2010 3:19 am

biliyoruz tabi ahmet ayıp ettin :P Levent abi eline sağlık bende yarın bişeler yazıyım cok yoruldum bu gece yarın özellikle bossun üstünde CoE ve denk buffları olmayınca bagıran power auro seti yazmayı düşünüyorum :P
largo
Guild Member

Mesajgönderen Leo » Cum Şub 12, 2010 3:01 pm

çok ii olur fatih,
hatta bu pa yı ayrıntılı şekilde bi anlat sen kullanmayanlarda edinip kullansın,ben olmazsa olmaz bi addon olarak görüyorum ,hem proc takibi hemde önemli buff,debuff bilgilerini özelleştirebildiğimiz için bizim için vazgeçilmez bir addon kanısındayım.
Leo
Guild Member

Sonraki

Dön Class

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir