gönderen Leo » Cmt Oca 23, 2010 4:59 pm
neyse geyik yeter bu kadar!!!gelelim sorunlarımıza...
Epey bi zamandır runlarımızda demon bulunması konusunda fikirlerimi hemen hemen tüm guild biliyor...
Bu yazımda + ve - lerini tartışarak sizinde fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Evet arkadaşlar TOC contenti boyunca spllimizin 3kları bulmaması demonın oynanabilirliği,bizi mecburen destroya itti (he bizde seve seve oynadık),iccnin gelmesi ve talent ağacımız bufflanması(demon) +3k spll barajını aşmakla beraber tekrar demon oynamayı gündemimize getirdi.
Öncelikle şunu bi belirtelim, shami 280spll olarak casterı bufflıyor fakat bu sabit, şimdi oluşan durumda bizlerin gearındaki demon ise yaklaşık 450-500(%5) (talente göre %5 görüküyo ama %10 geliyo) spll ki bu lockun splli ile doğru orantılı olarak artıyor. Rundaki caster sayısı (healerlarda dahil) 13/25 diyelim yani bütün castera 1 trinket vermiş oluyoruz.Ayrıca demon targete sb attığı için %5 crit targette her zaman bulunuyor.
Pach 3.3den bu zamana sevgili mage arkadaşlarımızdan varillerle su alıp, 50kere talent ve bir o kadarda glyph değiştirip dummyle haşır neşir olarak zamanımı geçirerek elde ettiğim tecrübeye gelince...
HC dummy denemelerimde
1.destro>demon (single target) benim gearıma göre 500-700 arası fark atıyo.destro 6-7leri görürken demon 5,5-6,5 civarlarında kalıyor
2.demon=destro (3lü dummy target) burada yaptığım olay ise HC dummynin yanındaki dummylere crrp atarak MC proclattım ve targete inci gönderdim çıkan dps destroyla eşit denecek yakınlıkta
3.destro>demon (boss fight) gerek TOC HC gerek İCC25 runlarımızda geneli sabit fight olmadığı için bu durumun oluştuğunu gözlemledim bazı addli bosslarda saurfang,anub,jarax gibi addlere yukardaki dummy örneğindeki gibi crrp atıp MCyi proclatabilirsek ve anubdaki gibi aoe yapabilirsek bariz bir şekilde demon öne geçiyor.Fakat hareket isteyen combatlarda ve %35 healt durumu hızlı inen Nort.besat,FC,Rotface gibi bosslarda yine 1 sabit demon lock olmak koşulu ile destronun daha avantajlı olduğunu düşünmekteyim.
4.Sizlerinde bildiği gibi destro 4-5 büyü kullanarak belli öncelikleri göze alarak combolayan bir talent,burda rotasyondan söz etmek saçma geliyor bana çünkü CB ve Confi öncelik vererek büyü attığımız için sabit bir rotasyon yerine öncelik demek daha doğru olur görüşündeyim.
Yani dpsi 5-6 büyü ile yapıyoruz,fakat demonda bu olay 10-11 e kadar çıkıyor hatta demonın aktif kullanımına girersek 13e kadar çıkabilir(saurfang fightında demonımızı bosstan çekip adde chargelatıp stun özelliğini kullanmak gibi)
5.Birde mana sorunu beliriyo maalesef daha çok lt yapmamız gerekiyor demonda ,talenttende mana felan düşüremediğimiz için ltye yüklenecez dolaylı olarakta healerlara..
En son
Leo tarafından Pzr Oca 24, 2010 8:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.